Team

Het team van R.Coppens Administratie- en Fiscale Advisering B.V. bestaat uit tien personen, allemaal betrokken en gemotiveerd om u met raad en daad bij te staan. Een prima mix van ervaring en deskundigheid zorgt voor een snel en passend antwoord op elke vraag. We staan graag voor u klaar.


Roland Coppens

Ik ben in 1990 gestart met Coppens Administratie- en Fiscaal Advies­bureau. Ons bedrijf is door­ge­groeid en heeft inmiddels veel tevreden vaste klanten. Ik werk samen met een team van deskundige en loyale medewerkers, waarvan er veel al lang bij ons werken. Samen hebben we alles in huis om u goed van dienst te zijn. Ik ben uw aanspreek­punt bij meer complexe zaken of bij specifieke adviezen voor uw onder­neming. Verder zal ik meestal de jaar­rekeningen en aangiften monde­ling met u doornemen en toelichten. Natuurlijk zonodig met een passend advies, zoals u van ons mag verwachten.

Rob van der Leest

Ik heb een ruime ervaring in het opstellen van jaar­rekeningen en belasting­aangiften. Verder ben ik breed inzetbaar op meerdere specialisaties in ons kantoor. Ik sta u graag terzijde bij alle mogelijke vraagstukken over uw onderneming.

Anne-Marie van Lieshout

U krijgt mij meestal als eerste aan de lijn als u naar ons kantoor belt. Ik breng u in contact met onze specialisten of met uw eigen contact­persoon. Daarnaast ben ik als secretaresse bezig met allerlei onder­steunende werkzaamheden.

Monique van Keijzerswaard

Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam als administratief medewerkster en secretaresse. Ik verzorg verder ook de administratie van ons eigen kantoor.


Gerrie van den Oetelaar

Ik ben binnen ons bedrijf de specialist in salaris­administratie. Ik kan u behulpzaam zijn in het hele werkveld en onderhoud voor u eventueel ook de contacten met de verschillende instanties.

Janneke van Iersel

Ik verzorg de opstelling van de jaar­rekeningen en de diverse belasting­aangiften. Verder kunt u bij mij terecht voor al uw vragen over onze facturatie of onze debiteuren­administratie.

Hetty Smulders

Ik werk al 30 jaar met plezier bij Coppens. Ik controleer de jaar­rekeningen en de belasting­aangiften. Verder verzorg ik voor onze klanten veel aangiften inkomsten­belasting en aangiften erfbelasting.

Celia van der Heijden

Mijn werkzaam­heden bestaan voornamelijk uit onder­steuning bij interne administraties en daarnaast uit het samen­stellen van jaar­rekeningen en belasting­aangiften.

Rens Nelissen

Ik werk sinds 2017 bij Coppens. Ik stel jaarrekeningen samen en verzorg belastingaangiften.

Nigel Uitman

Ik werk sinds 2020 bij Coppens. Ik stel jaarrekeningen samen en verzorg belastingaangiften.  Wilhelminastraat 1-A • 5246 XA Rosmalen
t 073 - 644 1508 • e secretariaat@rcoppens.nlwww.rcoppens.nl

privacy-statement