Diensten

Administratie

Elke onderneming moet een administratie voeren. Wij helpen u graag bij het efficiënt opzetten van uw administratie. U kunt op onze begeleiding rekenen bij het invoeren en bijhouden van uw administratie. Als u dat wilt kunnen wij uw hele administratie voeren. Zodat u met een gerust hart uw volle aandacht kunt richten op uw werkzaamheden.

Tussentijdse cijfers

We zijn u graag van dienst met het periodiek aanleveren van kengetallen en cijfers van uw onderneming. Zodat u weet hoe de zaken ervoor staan en daarop kunt anticiperen.

Jaarrekening

Wij stellen op basis van uw administratie graag na afloop van het jaar uw jaarrekening op. We zorgen voor een leesbare en begrijpelijk opzet, uiteraard met inachtneming van de geldende wettelijke voorschriften. Uw jaarrekening is de basis voor de aangifte vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. Verder dient deze voor het vaststellen en analyseren van eventuele verbeterpunten. Wij helpen u daarbij graag met een advies op maat.

Salarisadministratie

Wij verzorgen zonodig uw volledige salarisadministratie. Wij hebben de benodigde software en kennis beschikbaar. Onze dienstverlening passen we op maat aan op uw situatie.

Advies

Als ondernemer moet u veel beslissingen nemen. Soms heeft u behoefte aan een deskundige sparringpartner. Wij kunnen u adviseren op het gebied van:
  • investeringen
  • financieringen
  • overname of samenwerking
  • personeelsbeleid
We hebben kennis van de mogelijkheden en beschikken over de creativiteit om u te helpen bij het nemen van een juiste beslissing. Uw belang is daarbij ons belang. Daar kunt u op rekenen.

Fiscale werkzaamheden

Uiteraard weet ook de fiscus u als ondernemer te vinden. Afhankelijk van uw werkzaamheden en ondernemingsvorm verzorgen wij voor u aangiften voor de volgende belastingen:

Omzetbelasting

Per maand of per kwartaal verzorgen wij de elektronische aangifte voor u. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen dit zelf te verzorgen. Maatwerk dus.

Loonbelasting

Per maand of per vier weken wordt deze aangifte vanuit de salarisadministratie door ons verzorgd.

Inkomstenbelasting

Deze jaarlijkse aangifte vraagt actuele kennis van de fiscale wetgeving. Wij hebben deze deskundigheid in huis en besteden veel energie aan het op peil houden van onze kennis. Zodat we u op een creatieve en uiteraard legale manier uw aangifte kunnen verzorgen.

Vennootschapsbelasting

Als uw onderneming onder dit regime valt, dient ook hiervoor jaarlijks een elektronische aangifte te worden verzorgd.

Erfbelasting

In het geval u door een erfenis of schenking vermogen toebedeeld krijgt, dient hiervan aangifte te worden gedaan. Wij zorgen dat dit op de voor u meest passende manier gebeurt.

U ziet ’t; we bieden een volledig pakket van diensten voor elke ondernemer in het MKB.
Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar zelf onze deskundigheid en betrokkenheid.  Wilhelminastraat 1-A • 5246 XA Rosmalen
t 073 - 644 1508 • e secretariaat@rcoppens.nlwww.rcoppens.nl

privacy-statement